Utbildningsdagar i TMO, TraumaMedveten Omsorg

Den 21 – 22 november 2019 bjuder Barnahus Linköping in till utbildning i TMO, Traumamedveten omsorg. TMO är en pedagogisk modell kring grundläggande behov hos barn och ungdomar som varit med om svåra påfrestningar och som utsatts för traumatiska händelser. Modellen omfattar kunskap om faktorer som är speciellt betydelsefulla i förhållningssättet för den som är viktig vuxen för barn och ungdomar med traumatiska erfarenheter. Viktiga vuxna kan exempelvis vara familjehemsföräldrar, lärare, förskolelärare, socialsekreterare,
m. fl.

Utbildningen brukar vara mycket uppskattad. Den riktar sig till dig som arbetar i någon av Barnahus Linköpings samverkanskommuner (Linköping, Åtvidaberg, Kinda, Ydre, Mjölby, Boxholm, Vadstena, Motala, Ödeshög). Det finns begränsat antal platser och vid stort intresse fördelas platserna jämnt mellan kommunerna.

Utbildningen är tyvärr redan fullbokad. Nästa utbildningstillfälle är den 24-25 februari 2020. Håll utkik på vår hemsida, vi lägger ut inbjudan under november månad.

Film om TMO: film

Fler nyheter